Training

Activeer jezelf en krijg meer energie

Het doel van mijn dienst 30 minuten Training is om meer mensen in beweging te brengen en te activeren richting gezond beweeggedrag. De Nederlandse beweegrichtlijnen stellen dat volwassenen en ouderen minimaal 150 minuten lichaamsbeweging verdeeld over meerdere dagen per week nodig hebben. Het gaat om matig intensieve inspanning, dat is inspanning waarbij de hartslag omhooggaat, maar waarvan je niet per se gaat zweten of buiten adem raakt. Bijvoorbeeld wandelen of fietsen. Daarnaast is het advies om minimaal twee keer per week spier- en botversterkende activiteiten te doen. Als je deze 150 minuten over de hele week verdeelt dan kom je op ongeveer 30 minuten beweging per dag.

Ik bied een training aan van 30 minuten op een laagdrempelige manier, in een vorm die bij jou past waarbij je steeds wordt uitgedaagd. Dat kan iedere keer dezelfde vorm zijn of iedere keer anders, maar het draait altijd om beweging, sport of spel. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of niveau. Ik stimuleer je op een plezierige manier, ik let op de juiste uitvoering en ik ben een stok achter de deur.

In mijn eigen trainingsruimte is 30 minuten lang alle aandacht gericht op jouw training. In 30 minuten krijg je optimaal je lichaam in beweging, raak je geactiveerd, voel je je fitter, krijg je energie en een goed gevoel. Kom op je vrije dag, voor, tijdens of na je werk voor de perfecte break om er weer tegenaan te kunnen.

Persoonlijke Training
Persoonlijke Training

A goal without a plan is just a wish.

Personal training

Ben je op zoek naar de meest effectieve manier om te trainen? Of wil je graag een training die helemaal gericht is op jouw sportieve doelen? Kies dan voor persoonlijke training en laten we samen aan de slag gaan om jouw doelen te behalen!

Bij persoonlijke training sta jij centraal! Samen brengen we jouw doelen en wensen in kaart en begeleid ik je persoonlijk met afwisselende en uitdagende trainingen die speciaal op jou afgestemd zijn. Naast de training word je ook gecoacht op je leefstijl.

Bij ons train je op jouw niveau en onder professionele begeleiding gaan we op zoek naar jouw grenzen om ze te verleggen. Op deze manier haal je het maximale uit jezelf en de training.

Wij verzorgen deze trainingen Persoonlijk (1 op 1) en als duo training (1 op 2)

Waarom kies je voor personal training?

Kleine Groep training

Bij kleine groep train je samen met een groep mensen die net als jij bezig zijn met het verbeteren van hun gezondheid en conditie. Of je nu net begint met sporten of al verder gevorderd bent, bij een kleine groep training wordt er rekening gehouden met ieders persoonlijke doelen en niveau.

Deze trainingsvorm biedt de perfecte combinatie van begeleiding, sfeer en motivatie. Samen met een kleine groep mensen werk je aan jouw doelen onder professionele begeleiding.

Small Group Training
Small Group Training

Never change a winning team

Waarom kies je voor kleine groep training?

Sport Performance
Sport Performance

Champions are made when no one is watching.

Sport specifieke training

Sport specifieke training richt zich op het verbeteren van prestaties in een specifieke sport of sportieve activiteit. Dit betekent dat er trainingen en oefeningen zijn die specifiek gericht zijn op het verbeteren van de vaardigheden, kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en coördinatie die nodig zijn voor die bepaalde sport.

Als je bijvoorbeeld graag wilt presteren in hardlopen, voetbal of tennis, volleybal, tafeltennis, korfbal, hockey, handballer, zwemmer, zaalvoetballer, schaatser of welke sport dan ook, dan is sport specifieke training iets voor jou. De trainingen en oefeningen zijn speciaal ontworpen om je te helpen de prestaties in jouw favoriete sport te verbeteren.

Onze personal trainers zijn gespecialiseerd in sport specifieke training en kunnen je begeleiden en ondersteunen om jouw doelen te bereiken. Ze zorgen voor afwisselende en uitdagende trainingen, gericht op jouw specifieke wensen en fysieke mogelijkheden.

Dus, of je nu een beginner bent of al een ervaren sporter, sport specifieke training is de perfecte manier om meer uit jezelf te halen en je sportieve doelen te bereiken.

Wij verzorgen deze trainingen Persoonlijk 1 op 1, duo 1 op 2, in een klein groep, voor teams en clubs.

Waarom kies je voor sport specifieke training?

Mijn werkwijze als trainer

Als trainer ben ik jouw stimulans, maar je doet het zelf. Ik motiveer en stimuleer, ben positief en gebruik mijn kennis en creativiteit om er iedere keer weer een goede én leuke training van te maken. Ik heb veel kennis over de werking van het menselijk lichaam, de effectiviteit van bepaalde oefeningen en luister en kijk naar jou, je lichaam en je fysieke grenzen om per keer de best passende training te kunnen geven. Voor mijn trainingen put ik uit de verschillende sporten die ik zelf heb gedaan, mijn opleiding Sport en Bewegen, boeken die ik heb gelezen en onderwerpen die me inspireren en waar ik me in verdiep.

Tarief Training Sportief Door

Praktijkruimte Zuidland
60/ incl. BTW
 • 1 x € 30,- incl. BTW
 • 4 x € 100,- incl. BTW
 • 10 x € 225,- incl. BTW
 • Onbeperkt met een minimum van 3 maanden
  € 20,- incl. BTW per keer

Mijn werkwijze

Als trainer en coach ben ik mijn eigen belangrijkste instrument. Ik ben inspireer en motiveer, ik ben optimistisch en denk in oplossingen. Ik help bewustwording te creëren, ik coach je en houd je een spiegel voor. Ik weet veel over het menselijk lichaam zowel fysiek als mentaal. Mijn ervaringsdeskundigheid helpt me om me in jouw schoenen te verplaatsen. Mijn grote interesse in de mens zorgt ervoor dat ik nieuwsgierig ben naar jou en naar wat je beweegt en motiveert. Mijn intuïtie wijst me de weg. Je mag van me verwachten dat ik open en eerlijk ben. Ook over moeilijke dingen. Ook als ik merk dat het tussen ons niet klikt en dit jouw herstel in de weg staat.

Ik gebruik beweging, sport, en spel als een ingang voor jouw herstel. We werken met een plan richting het besproken doel. Maar ik begin altijd met beweging. Hier is al veel onderzoek naar gedaan. Onderzoekers van het Mulier Instituut concludeerden op basis van een literatuuronderzoek dat sporten en bewegen de mentale gezondheid kan verbeteren, maar dat het geen ‘wondermiddel’ is. Een aanpak die uitgaat van het individu is nodig (Ooms, Van den Dool & Elling, 2020). Daarom sta jij voor mij voorop en ik begeleid je met veel liefde net zo lang als nodig is.

Welk abonnement past bij jou?

Brons

23940/ 4 weken
 • 4 x 1 Op 1 training
 • 4 x Module
 •  
 • Prijzen zijn inclusief BTW.

Zilver

42990/ 4 weken
 • 8 x 1 Op 1 training
 • 4 x Module
 •  
 • Prijzen zijn inclusief BTW.

Goud

58720/ 4 weken
 • 12 x 1 Op 1 training
 • 4 x Module
 •  
 • Prijzen zijn inclusief BTW.

Abonnementen zijn per vierwekelijks en inclusief BTW.
Een abonnement duurt 3 x 4 weken totaal 12 weken en kan per 4 weken opgezegd worden. Wil je informatie betreft de andere diensten. Inbegrepen bij 1 Op 1 en 1 Op 2 één credit per week voor Module.

Brons

28940/ 4 weken
 • 4 x 1 Op 2 training
 • 4 x Module
 •  
 • Prijzen zijn per 2 personen inclusief BTW.

Zilver

50990/ 4 weken
 • 8 x 1 Op 2 training
 • 4 x Module
 •  
 • Prijzen zijn per 2 personen inclusief BTW.