Bootcamp
Bootcamp

Bootcamp-MODULE

Bootcamp training is de ideale manier om in korte tijd en met veel energie en enthousiasme een intensieve workout te krijgen. En dat lekker in de gezonde buitenlucht. In deze groepslessen train je samen met andere sportieve mensen en word je uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen.

Bootcamp is een unieke combinatie van krachttraining, cardio en functionele training, die je helpt om snel en effectief resultaten te boeken. Het trainingsschema is afwisselend en uitdagend, en de groepsomgeving zorgt voor een extra motivatie-boost.

Bootcamp is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je trainingsniveau. Je traint op je eigen tempo en krijgt professionele begeleiding en persoonlijke aandacht.

Als je op zoek bent naar een dynamische manier van sporten, vol energie en uitdaging, dan is bootcamp de perfecte keuze voor jou!

Waarom kies je voor Module?

CAPTCHA afbeelding

Dit helpt spam te voorkomen, dank U.

Bootcamp

3250/ 4 weken
  • 4 keer per vierwekelijks
  •  
  • Prijzen zijn per persoon inclusief BTW.

Bootcamp

4875/ 4 weken
  • 8 keer per vierwekelijks
  •  
  • Prijzen zijn per persoon inclusief BTW.

Bootcamp

9975Geldigheid: 20 weken
  • Strippenkaart 10x
  •  
  • Prijzen zijn per persoon inclusief BTW.

Bedrijfsfitness

(ook) in de buitenlucht

Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness is een programma dat speciaal is ontworpen voor werknemers en ondernemers om hen te helpen fitter en gezonder te worden op het werk. Het is een bewezen manier om productiviteit te verbeteren, stress te verminderen en gezondheidsklachten te voorkomen. Bedrijfsfitness richt zich op verschillende aspecten van gezondheid, waaronder beweging, voeding en herstel.

Met bedrijfsfitness maak je gebruik van de laatste inzichten en trainingstechnieken, waardoor je het meeste uit je tijd en inspanningen haalt. De trainingen zijn afgestemd op de specifieke wensen van jouw bedrijf en worden onder professionele begeleiding gegeven.

Je krijgt niet alleen de mogelijkheid om aan je fysieke gezondheid te werken, maar ook om te ontspannen en te herstellen tijdens de werkdag. Hierdoor ben je fitter, energieker en productiever tijdens het werk.

Bedrijfsfitness is een investering in jouw werknemers en het bedrijf. Het is bewezen dat werknemers die betrokken zijn bij bedrijfsfitness programma’s meer betrokken en tevreden zijn over hun werk, wat leidt tot lagere verzuimcijfers en verbeterde prestaties.

Dus, waar wacht je nog op? Start vandaag nog met bedrijfsfitness en zie hoe het je werknemers en bedrijf ten goede komt!

Bedrijfsfitness
Bedrijfsfitness

Teambuilding

Teambuilding 

Teambuilding is belangrijk voor elk bedrijf en met onze bootcampen en bedrijfsfitness activiteiten bieden we de perfecte manier om het team te versterken en tegelijkertijd te werken aan een gezonde toekomst. Of je nu kiest voor kleine groepstrainingen, groeps bootcampen of bedrijfsfitness, onze professionele trainers zorgen voor uitdagende en afgestemde activiteiten op jouw bedrijfsbehoeften. Samen sporten creëert verbondenheid en bevordert het teamgevoel, wat resulteert in een efficiëntere en effectievere samenwerking. Kom samen met je team naar buiten en werk aan jullie fysieke en mentale fitheid, en tegelijkertijd aan een sterk team! Laat jouw bedrijf groeien door samen te werken aan een gezonde toekomst.

Teambuilding
Teambuilding